Over ons


Sprong in het diepe
Na jaren lang ervaring als kok opgedaan in bekende lokale restaurants te Den Haag, besloot F. Hausil samen met zijn vrouw een sprong in het diepe te wagen. Beide trotse eigenaars van een stukje Haags erfgoed.
Het is een stap geweest destijds, gedreven door een droom. Een duidelijk ontworpen visie werd opgesteld.

Alle handen in één geslagen, vrienden, familie, kennissen. Iedereen heeft op zijn eigen manier bijgedragen.
Recepten werden uitgeprobeerd tot perfectie werd bereikt. Zo werd ook op een moment de naam onthuld.
Ruksanna, een naam om goed te onthouden.

Ruksanna: de opening
We kunnen het ons allemaal nog goed herinneren. De gratis loempia’s en de bekertjes met Fernandes die werden uitgedeeld.18 april 1982. De opening was een feit.

Het eten doet het werk
De kracht van Ruksanna ligt in het ‘klein blijven’. De eigenaar van Ruksanna is een man die stellig blijft roepen: “het eten doet het werk”.

It’s a family affair
Om dit stuk af te sluiten is het passend om te verwijzen naar alle krantenkoppen die we hebben gehaald.
We zijn erg trots op het feit dat onze onuitputtelijke kracht niet in de geheimen van het recept ligt, maar in het samenbundelen van familiebanden! Ruksanna is een absoluut familiebedrijf.